Rüyada yere beyaz örtü sermek

Rüyada yere beyaz örtü sermek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine yorulur.

Rüyada yere beyaz örtü sermek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarda, pazarlıklarda veya yapılacak planlarda siz istediğinizi rahatça alabilirsiniz.

Rüyada yere beyaz örtü sermek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yere örtü sermek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, hem de çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz örtü sermek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil örtü sermek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü sermek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada masaya örtü sermek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada yatak örtüsü sermek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işaret eder.

Rüyada yere seccade sermek iyi kısmetleri olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments