Rüyada beyaz masa örtüsü görmek

Rüyada beyaz masa örtüsü görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, maddi olarak zarar edeceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Rüyada beyaz masa örtüsü gördüyseniz:

  • Durumunuzu açıklamanız sizden şüphe eden bir kişinin size güvenmesini sağlayabilir.

Rüyada masaya beyaz örtü görmek şerefli bir hayat süreceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, yüksek mevkilere getirileceğine delalettir.

Rüyada beyaz masa örtüsü görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz örtülü yemek masası görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, zor durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada mavi masa örtüsü görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, kişinin her daim iyi anılacağına delalettir.

Rüyada siyah masa örtüsü görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor masa örtüsü görmek tüm sıkıntıların giderileceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü yakmak kurtuluşa ereceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments