Rüyada masa örtüsü yakmak

Rüyada masa örtüsü yakmak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, düşmanların barışacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, hükmünün geçmeyeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada masa örtüsü yakmak gördüyseniz:

  • Ekip çalışması, iş birliği veya ortaklık gerektiren işler hızlanmaya başlıyor.

Rüyada masa örtüsü yakmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek her şeyi kuralına göre yapacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada kirli masa örtüsü görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel masa örtüsü görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına delalettir.

Rüyada boncuklu masa örtüsü görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada naylon masa örtüsü görmek bolluğa kavuşacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi masa örtüsü görmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments