Rüyada mor masa örtüsü görmek

Rüyada mor masa örtüsü görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada mor masa örtüsü gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız artıyor veya keyifli planlar yapıyorsunuz.

Rüyada mor masa örtüsü görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil masa örtü görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada masa örtüsü işlemek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, kafasının da rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kirli masa örtüsü görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü yakmak adım adım başarıya ulaşılacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada masa örtüsü görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına inanılır.

Rüyada siyah masa örtüsü görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada mavi masa örtüsü görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments