Rüyada siyah masa örtüsü görmek

Rüyada siyah masa örtüsü görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, her zaman sevgi göreceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah masa örtüsü gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizden yararlanmak isteyen kimseler olabilir.

Rüyada siyah masa örtüsü görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına işarettir.

Rüyada masaya beyaz örtü görmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masaya örtü sermek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz masa örtüsü görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada masa örtüsü ütülemek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına işarettir.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada masa örtüsü yıkamak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dantel masa örtüsü görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, o masumların bedduasını alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments