Rüyada kalem kağıt görmek

Rüyada kalem kağıt görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine delalet eder.

Rüyada kalem kağıt gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kağıt ve kalem görmek elinin kolunun bağlanacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada beyaz kağıt ve kalem görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına delalettir.

Rüyada kalem kağıt görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada göze kalem çekmek kendini toparlayamayacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalın kalem görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz göz kalemi görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına tabir olunur.

Rüyada kalem bulduğunu görmek yapılan ahlaksız davranışlara, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments