Rüyada beyaz geyik görmek

Rüyada beyaz geyik görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz geyik gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, süregelen bir ilişkiniz olsa bile dış maceralar sizi cezbedebilir.

Rüyada beyaz geyik görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölü geyik görmek bir takım sorunlar çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işarettir.

Rüyada ren geyiği görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada dişi geyik görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına rivayet eder.

Rüyada geyiğe binmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane geyik görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine tabir olunur.

Rüyada geyikle uçmak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, kurtuluşa ereceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ölmüş geyik görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments