Rüyada ölmüş geyik görmek

Rüyada ölmüş geyik görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş geyik gördüyseniz:

  • Size birşey kazandırmayacak uğraşlardan uzak durun.

Rüyada geyik pişirmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine alamet eder.

Rüyada geyik avladığını görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, borçlarının azalacağına işarettir.

Rüyada yabani geyik görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ala geyik görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, iftiraya uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane geyik görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü geyik görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, tövbelerinin karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada geyik öldüğünü görmek evliliğinde mutlu olacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada geyik boynuzu görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments