Rüyada geyiğe binmek

Rüyada geyiğe binmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, modern insanlarla tanışılacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada geyiğe binmek gördüyseniz:

  • Yani, sorunsuz anlaşabilmeniz için ikinizden birinin özveride bulunması gerekecek.

Rüyada geyik binmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada geyiğe binmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, hastalanacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada hasta geyik görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada geyik sürüsü görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada geyik ceylan görmek elde edilen nasibin artacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada pişmiş geyik eti yemek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada tek boynuzlu geyik görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada geyik kafası görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments