Rüyada beyaz fasulye toplamak

Rüyada beyaz fasulye toplamak aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, ihanet göreceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yardımının olacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz fasulye toplamak gördüyseniz:

  • Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz.

Rüyada beyaz fasulye toplamak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine yorulur.

Rüyada kuru fasulye toplamak birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada fasulye toplamak meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, zenginlik sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada taze fasulye topladığını görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan fasulye toplamak başarılarının artacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada bahçeden fasulye toplamak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments