Rüyada ağaçtan fasulye toplamak

Rüyada ağaçtan fasulye toplamak rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, hasretin biteceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan fasulye toplamak gördüyseniz:

  • En azından flört seviyesinde bir yasak ilişkiniz olabilir.

Rüyada ağaçtan fasulye toplamak özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada fasulye toplamak küslerin barışacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına yorulur.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz fasulye toplamak işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil fasulye toplamak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine delalettir.

Rüyada bahçeden yeşil fasulye toplamak ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Rüyada fasulye topladığını görmek idealist davranacağına, hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments