Rüyada beyaz güvercin beslemek

Rüyada beyaz güvercin beslemek işinize ve hanenize bereket geleceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, günahların da affolacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına yorulur.

Rüyada beyaz güvercin beslemek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya yaşadığınız bir kişiyle problem yaşayabilirsiniz.

Rüyada beyaz güvercin beslemek yaşamının daha kolay hale geleceğine, her zaman hak ettiğini alacağına tabir olunur.

Rüyada güvercinler beslemek işlerinin toparlanacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine işarettir.

Rüyada güvercinleri beslemek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin beslemek ağız tadının ve moralin bozulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde güvercin beslemek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kedi yavrusu beslemek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yılan beslemek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz at beslemek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, atılan adımların boşa çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments