Rüyada beyaz kuzu beslemek

Rüyada beyaz kuzu beslemek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kuzu beslemek gördüyseniz:

  • En karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Rüyada beyaz kuzu beslemek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, mal mülk kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kuzu beslemek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine işaret eder.

Rüyada kuzuyu beslemek zaman zaman kişiyi ezeceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işarettir.

Rüyada beyaz ördek beslemek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin beslemek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine işarettir.

Rüyada beyaz tavşan beslemek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz köpek beslemek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz fare beslemek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments