Rüyada beyaz at beslemek

Rüyada beyaz at beslemek günlerini hastanede geçireceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada beyaz at beslemek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada beyaz at beslemek dualarının karşılığını göreceğine, yeni bir semte taşınılacağına tabir olunur.

Rüyada at beslemek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada at beslediğini görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına delalettir.

Rüyada evde at beslemek evi yoksa ev alacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada atı beslemek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi yavrusu beslemek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tavşan beslemek bunun kendisine büyük güç vereceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına yorulur.

Rüyada beyaz yılan beslemek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments