Rüyada beyaz etek ceket görmek

Rüyada beyaz etek ceket görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, verilen emeklerin heba olacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz etek ceket gördüyseniz:

  • Ani kararlarınız veya hızlı hareketleriniz diğerleri üzerinde güvensizlik yaratabilir, kararlarınızı sorgulamalarına neden olabilir.

Rüyada beyaz etek ceket görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına alamet eder.

Rüyada beyaz etek ceket giymek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, üzgün ve karamsar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ceket etek görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah etek ceket giymek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine inanılır.

Rüyada kırmızı etek ceket giymek ruhsal olarak etkileneceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin beyaz ceket giydiğini görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ceket giymek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, istenen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bir ceket giymek iç açıcı sözlere, ailesinin de büyük olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments