Rüyada beyaz bir ceket giymek

Rüyada beyaz bir ceket giymek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kalp kıracağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz bir ceket giymek gördüyseniz:

  • İmajınızı korumak istiyorsanız istikrarsız tavırlardan kaçınmalısınız.

Rüyada beyaz ceket giymek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz etek ceket giymek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada beyaz bir ceket giymek işinin ehli olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin beyaz ceket giydiğini görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun ceket giydiğini görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ceketini giymek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, yanlış bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada süslü ceket giymek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ceket giydiğini görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments