Rüyada siyah etek ceket giymek

Rüyada siyah etek ceket giymek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, malını ve canını riske edeceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah etek ceket giymek gördüyseniz:

  • Size maddi manevi bedel ödetebilecek potansiyele sahip ölçüsüz kişilerden uzak durun.

Rüyada siyah etek ceket giymek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı etek ceket giymek kolay kolay pes etmeyeceğine, karlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz etek ceket giymek sorunlarının sona ereceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet eder.

Rüyada siyah ceket giydiğini görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah deri ceket giydiğini görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah ceket giymek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada siyah deri ceket giymek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah mini etek giymek bazı sırların açığa çıkacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments