Rüyada ahşap merdiven görmek

Rüyada ahşap merdiven görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ahşap merdiven gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılamalısınız.

Rüyada ahşap merdivenden çıkmak manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına rivayet eder.

Rüyada ahşap merdiven çıkmak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına delalettir.

Rüyada ahşap merdivenden inmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına işarettir.

Rüyada ahşap merdiven görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada ahşap vitrin görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına rivayet eder.

Rüyada ahşap görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine delalettir.

Rüyada ahşap biblo görmek düzenin bozulacağına, tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments