Rüyada ahşap merdivenden çıkmak

Rüyada ahşap merdivenden çıkmak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahşap merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada ahşap merdiven çıkmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, geri planda kalacağına işaret eder.

Rüyada ahşap merdivenden çıkmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahşap merdivenden inmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada ahşap merdiven görmek işlerinin kötüleşeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük ahşap kapı görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ahşap sehpa görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada ahşap balkon görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments