Rüyada ahşap merdiven çıkmak

Rüyada ahşap merdiven çıkmak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, zor bir döneme gireceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, rızkının çeşitleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ahşap merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler kafanızı da karıştırabilirler.

Rüyada ahşap merdivenden çıkmak sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada ahşap merdiven çıkmak işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, iş hayatında saygı göreceğine delalettir.

Rüyada ahşap merdiven görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına yorulur.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek kendi işinin sahibi olacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada ahşap merdivenden inmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada ahşap villa görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahşap sandalye görmek elde edilecek menfaatlere, alım gücünün zayıflamayacağına alamet eder.

Rüyada ahşap ev yaptırmak eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments