Rüyada beyaz cep telefon görmek

Rüyada beyaz cep telefon görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada beyaz cep telefon gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız insanlara karşı dikkatli davranırsanız sonunda üzülmezsiniz.Sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada beyaz cep telefon görmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine inanılır.

Rüyada beyaz cep telefonu görmek parasının üstüne para ekleyeceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada cep telefonunu unutmak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonunun bozulduğunu görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hediye cep telefonu almak yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah cep telefonu görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada yeni bir cep telefonu görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun kırıldığını görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments