Rüyada hediye cep telefonu almak

Rüyada hediye cep telefonu almak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, aradığı aşkı bulacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada hediye cep telefonu almak gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizde yaşadığınız sıkıntılar veya belirsizlikler yavaş yavaş sona eriyor.

Rüyada cep telefonu hediye edildiğini görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada birinden cep telefonu hediye almak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada cep telefonu hediye etmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine yorulur.

Rüyada hediye cep telefonu almak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu hediye almak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunun çalındığını görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kapatmak kötü haberlerin alınacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına yorulur.

Rüyada cep telefon almak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments