Rüyada yeni bir cep telefonu görmek

Rüyada yeni bir cep telefonu görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, yolunun açılacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir cep telefonu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde oldukça başarılısınız.

Rüyada yeni cep telefon almak hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işarettir.

Rüyada yeni cep telefonu almak başarı üstüne başarı kazanacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek planların tutmayacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir cep telefonu görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret eder.

Rüyada yeni cep telefonu görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun kaybolduğunu görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments