Rüyada belinde kemer görmek

Rüyada belinde kemer görmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada belinde kemer gördüyseniz:

  • Aceleciliğiniz devam edecek.

Rüyada belinde kemer görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beline altın kemer takmak sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beline kemer takmak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada belinde altın kemer görmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin beline sarılmak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine işarettir.

Rüyada beli bükülmek zararların üst üste geleceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya delalettir.

Rüyada belinden bıçaklanmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada belinde bıçak görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments