Rüyada beline silah takmak

Rüyada beline silah takmak çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada beline silah takmak gördüyseniz:

  • Belli bir pozisyona veya duruşa yapışıp kalmamakta fayda var.

Rüyada silahı beline takmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beline silah takmak düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine tabir olunur.

Rüyada belinde silah görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine delalet eder.

Rüyada birinin belinde silah görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahı beline koymak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada başkasının belinde silah görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada belinde silah olmak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına işarettir.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments