Rüyada silahı beline takmak

Rüyada silahı beline takmak hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine inanılır.

Rüyada silahı beline takmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla önemli konuları tartuşmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada beline silah takmak uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada silahı beline takmak iyileşeceğine, ferahlayacağına, ticarette zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin belinde silah görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beline silah koymak üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada belinde silah olduğunu görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına alamet eder.

Rüyada belinde silah görmek güzelliklerle dolacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek umutlarının tazeleneceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının belinde silah görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments