Rüyada ağzını yamuk görmek

Rüyada ağzını yamuk görmek ruhsal korkularından da arınacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, hükmünün geçmeyeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, sağlığın da bozulacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bir beladan kurtulacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada ağzını yamuk gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken konularla ilgili çok sayıda fikir, öneri veya teklif söz konusu olsa da, aralarından çok azı gerçekten işe yarar görünüyor.

Rüyada ağzını yamuk görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ağzının yamuk olduğunu görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada dişleri yamuk görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yamuk parmak görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına rivayet eder.

Rüyada yamuk iğne görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada yamuk merdiven görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına işarettir.

Rüyada yüzünü yamuk görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişlerini yamuk görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments