Rüyada yamuk parmak görmek

Rüyada yamuk parmak görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine rivayet eder.

Rüyada yamuk parmak gördüyseniz:

  • İşaretleri takip edin sizi doğru yere taşıyabilirler.

Rüyada yamuk parmak görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, yükünün hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada yamuk parmak daha çok önemli başarılara sahip olacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü yamuk görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yamuk gözlük görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada ön dişleri yamuk görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerini yamuk görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yamuk bina görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına delalettir.

Rüyada yamuk top görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments