Rüyada yüzünü yamuk görmek

Rüyada yüzünü yamuk görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye inanılır.

Rüyada yüzünü yamuk gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz veya sizi ilgilendiren kişilere daha çekici görünmenizi sağlayacak yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada yüzünü yamuk görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yamuk oklava görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada ön dişleri yamuk görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yamuk parmak rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine delalettir.

Rüyada evi yamuk görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yamuk yüzük görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, yeni girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişleri yamuk görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada dişi yamuk görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments