Rüyada yamuk merdiven görmek

Rüyada yamuk merdiven görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, rütbesinin yükseleceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yamuk merdiven gördüyseniz:

  • Fazla güvenilir olmaktan vazgeçmeniz gerekeceğe benziyor.

Rüyada yamuk merdiven görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına rivayet eder.

Rüyada yamuk burun görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada dişi yamuk görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yamuk top görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada yamuk yumurta görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yamuk parmak görmek rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dişleri yamuk görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yamuk yürümek eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments