Rüyada bebek burun silmek

Rüyada bebek burun silmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, zor bir dönem geçirileceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek burun silmek gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlayabilir, eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada bebek burun silmek yerinde saymayacağına, hayatının zorlaşacağına yorulur.

Rüyada burun silmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada büyük burunlu bebek görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına inanılır.

Rüyada bebeğin altını silmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin burnunu silmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada burun kesmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada burun kılı görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada burun kılını kestiğini görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments