Rüyada bebeğin altını silmek

Rüyada bebeğin altını silmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine delalettir.

Rüyada bebeğin altını silmek gördüyseniz:

  • Süreci doğru yönetmek için, muhasebeci, avukat, bankacı v.b uzman kişilerden fikir almanız gerekebilir.

Rüyada bebeğin altını silmek büyük borçlar alınacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabının altını silmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin burnunu silmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek burun silmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altını kirleten bebek görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin altını temizlemek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebek altını değiştirmek harcama gücünün artacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına inanılır.

Rüyada bebeğe altın takmak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments