Rüyada burun kılı görmek

Rüyada burun kılı görmek meşakkate düşeceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada burun kılı gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işleriniz veya projeleriniz için alışveriş yapabilirsiniz.

Rüyada burundan kıl koparmak başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada burunda kıl görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada burun kılı görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada burun kılını kestiğini görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, ters giden işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada burun kılları görmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine delalettir.

Rüyada kıllı burun görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada burun üstünden kıl koparmak rahatlık ve ferahlık bulacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada burun kılı kestiğini görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments