Rüyada bebek bornozu görmek

Rüyada bebek bornozu görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine tabir olunur.

Rüyada bebek bornozu gördüyseniz:

  • Özet olarak her türlü ilişkinizi altüst edebilecek yapıdasınız.

Rüyada bebek bornozu görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi bebek bornozu görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bornozlu adam görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret eder.

Rüyada bornoz hediye almak her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, işlerinde yenilikler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah bornoz görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bornozlu adam görmek makam ve rütbe edineceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini bornozlu görmek keyfin kaçacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı bornoz giymek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments