Rüyada beyaz bornozlu adam görmek

Rüyada beyaz bornozlu adam görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada beyaz bornozlu adam gördüyseniz:

  • Belli alanlarda durumunuzu haklı veya mazur göstermek için gerçeklerin üzerinden geçmenizde fayda var.

Rüyada beyaz bornozlu adam görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına yorulur.

Rüyada bornozlu adam görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bornoz giymek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine işarettir.

Rüyada beyaz bornoz almak onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, ölümcül hastalıklara işaret işarettir.

Rüyada beyaz bornozlu görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada beyaz bornozlu erkek görmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, üzüleceğine, pişman olacağına inanılır.

Rüyada beyaz bornoz görmek sürekli tartışacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada pembe bornoz görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments