Rüyada bebeği yüksekten düşürmek

Rüyada bebeği yüksekten düşürmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, icat yapacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada bebeği yüksekten düşürmek gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var.

Rüyada yüksekten düşen bebek görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada bir bebeğin yüksekten düştüğünü görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeği yüksekten düşürmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten bebek düşürmek ömrünün de uzun olacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına delalettir.

Rüyada bebeğinin yüksekten düştüğünü görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin yüksekten düştüğünü görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının yüksekten düştüğünü görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, maddi gücünün eksileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments