Rüyada yüksekten düşen bebek görmek

Rüyada yüksekten düşen bebek görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, arif kimselerden sayılacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten düşen bebek gördüyseniz:

  • Kullandığınız ya da kullanacağınız yöntemlerle istediğiniz kişi veya grupları kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Rüyada yüksekten düşen bebek görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada yüksekten bebek düşürmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine inanılır.

Rüyada bir bebeğin yüksekten düştüğünü görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına alamet eder.

Rüyada bebeği yüksekten düşürmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğin yüksekten düştüğünü görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada bebeğinin yüksekten düştüğünü görmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine inanılır.

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşeni tutmak yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments