Rüyada bebeğin yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada bebeğin yüksekten düştüğünü görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Yanıltılmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada bebeği yüksekten düşürmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada bebeğinin yüksekten düştüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin yüksekten düştüğünü görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten bebek düşürmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşen bebek görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir bebeğin yüksekten düştüğünü görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin yüksekten düştüğünü görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına alamet eder.

Rüyada kızının yüksekten düştüğünü görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments