Rüyada bir bebeğin yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada bir bebeğin yüksekten düştüğünü görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yarardan çok zarar getireceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, helal rızık yiyeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada bir bebeğin yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir kadın tarafından ihmal edilebilir, önemsenmeyebilir ya da siz onunla kontak kurabilecek vakit bulamayabilirsiniz.

Rüyada bir bebeğin yüksekten düştüğünü görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına inanılır.

Rüyada yüksekten düşen bebek görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten bebek düşürmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin yüksekten düştüğünü görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada bebeğinin yüksekten düştüğünü görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine yorulur.

Rüyada bebeği yüksekten düşürmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmemek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı delalet etmektedir.

Rüyada başkalarının yüksekten düştüğünü görmek hidayete ereceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments