Rüyada ağzında kurbağa görmek

Rüyada ağzında kurbağa görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye delalet eder.

Rüyada ağzında kurbağa gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek her konuyu sonuna kadar incelemelisiniz.

Rüyada ağzında kurbağa görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük kurbağa görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada kara kurbağa görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli kurbağa görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kurbağa öldürmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulur.

Rüyada dev kurbağa görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada kurbağa pişirmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments