Rüyada dev kurbağa görmek

Rüyada dev kurbağa görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, engellerden kurtulacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına işaret eder.

Rüyada dev kurbağa gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Rüyada dev kurbağa görmek allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına tabir olunur.

Rüyada dev köpek görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada dev balina görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada dev hayvanlar görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dev çekirge görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada dev kuşlar görmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dev hamam böceği görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına rivayet eder.

Rüyada dev yumurta görmek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments