Rüyada zıplayan kurbağalar görmek

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek kem gözlere geleceğine, kendisi için mal mülk alacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine delalet eder.

Rüyada zıplayan kurbağalar gördüyseniz:

  • Oldukça çekici teklifleri olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, hem mal ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zıplayan kurbağa görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, hep dinç ve genç kalacağına tabir olunur.

Rüyada zıplayan böcek görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine inanılır.

Rüyada zıplayan tavşan görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada zıplayan fare görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada zıplayarak uçmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments