Rüyada telefonla konuşan birini görmek

Rüyada telefonla konuşan birini görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına işaret eder.

Rüyada telefonla konuşan birini gördüyseniz:

  • Alışılmadık ya da akıldışı istekler karşısında şaşkına dönebilirsiniz, olumsuz yanıtlamanın bir yolunu bulamazsanız, ardı ardına gelen ultimatomlarla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada telefonla konuşamamak çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin telefonla konuştuğunu görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına işarettir.

Rüyada sevgili telefonda konusmak tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına delalettir.

Rüyada telefonla konu mak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada telefonla konuşan birini görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments