Rüyada telefonda konuştuğunu görmek

Rüyada telefonda konuştuğunu görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, gönül sızılarının dineceğine delalettir.

Rüyada telefonda konuştuğunu gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmemekte fayda var.

Rüyada bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada telefonda konuşamamak eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye inanılır.

Rüyada birinin telefonla konuştuğunu görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada telefonla konuşanı görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin telefonla konuştuğunu görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Rüyada sevgili telefonda konusmak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla konu mak uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatına adım atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments