Rüyada başkasının saçının kestirdiğini görmek

Rüyada başkasının saçının kestirdiğini görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada başkasının saçının kestirdiğini gördüyseniz:

  • Her şey iyi giderken birden bire başarısız durumlara düşebilirsiniz.

Rüyada birinin saçını kestirmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına tabir olunur.

Rüyada saç kestirmesini görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada saçını kestirmiş görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin saçlarını kestirdiğini görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada eşinin saçını kestirdiğini görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işarettir.

Rüyada saçını birinin kestiğini görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada başkasının saçını kestirmiş görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, rakipleri mağlup edeceğine işarettir.

Rüyada saçlarını kestirmek istemek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments