Rüyada birinin saçını kestiğini görmek

Rüyada birinin saçını kestiğini görmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, büyük düşüneceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, erken evlilik yapacağına yorulur.

Rüyada birinin saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Siz, olayları diğerlerinden daha net görebiliyorsunuz.

Rüyada saçlarını kısa kestirdiğini görmek büyük bir borcun altına gireceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının saçını kestiğini görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah saç kestirmek bilincin artacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç kestiren birini görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını kısa kestirmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada saç kestirmek boyatmak çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına alamet eder.

Rüyada saç kestirmeyi görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments