Rüyada sevdiğinin parmağında alyans görmek

Rüyada sevdiğinin parmağında alyans görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, zenginliğe sahip olacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin parmağında alyans gördüyseniz:

  • Ya da belli konular zorlandıkça sonuç başarısızlık olabilir.

Rüyada sevdiğinin parmağında alyans görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği adamın parmağında alyans görmek rızık eksikliği yaşayacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına işaret eder.

Rüyada parmaktan alyans çıkarmak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin parmağında alyans görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına işarettir.

Rüyada parmağında alyans olduğunu görmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, yeni bir eve sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada parmağında altın alyans görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının parmağında alyans görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments