Rüyada elleriyle mezar kazmak

Rüyada elleriyle mezar kazmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, darda kalacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada elleriyle mezar kazmak gördüyseniz:

  • Ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyacanlandırabilir.

Rüyada elle mezar kazmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işaret eder.

Rüyada elleriyle mezar kazmak daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta toprak kazmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına alamet eder.

Rüyada yakının mezarını kazmak başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, güzelliklerle dolacağına işarettir.

Rüyada kendi mezarını kazdığını görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta mezar kazmak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye mezar kazmak çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, yakın çevresine fikir danışacağına işaret eder.

Rüyada evde mezar kazmak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments