Rüyada mavi gölde yüzmek

Rüyada mavi gölde yüzmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, müşterilerinin çoğalacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi gölde yüzmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı içeren ilişkilerinizde rahatlama başlıyor.

Rüyada mavi gölde yüzmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, işinin başından ayrılmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil gölde yüzmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına delalet eder.

Rüyada gölde balıklarla yüzmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu gölde yüzmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hayatının da zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gece gölde yüzmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine tabir olunur.

Rüyada kirli gölde yüzmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada gölde yüzdüğünü görmek evleneceğinize, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık gölde yüzmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments