Rüyada gölde yüzdüğünü görmek

Rüyada gölde yüzdüğünü görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, epey bir zarara uğrayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına inanılır.

Rüyada gölde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızı takdir edebilirsiniz veya tekrar iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada gölde balıklarla yüzmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine işaret eder.

Rüyada van gölünde yüzmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine işarettir.

Rüyada gölde yüzdüğünü görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına yorulur.

Rüyada kirli gölde yüzmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, sağlığının bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada gölde yüzmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına delalettir.

Rüyada gölün içinde yüzmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada birinin gölde yüzdüğünü görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada buzlu gölde yüzmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments